Over mij

Wat een verschil

Misschien heb je al eerder hulp gezocht, maar loop je toch steeds tegen dezelfde dingen aan?  Je bent ontevreden over hoe je op bepaalde situaties reageert en je wilt jezelf ontwikkelen. Je neemt je voor om het anders aan te pakken, maar het lukt maar niet. Je zoekt hulp omdat je meer uit het leven wilt halen.

Zelf heb ik ondervonden wat een verschil het uitmaakt of je jaren bij een psycholoog over je klachten aan het praten bent of dat je met een psychodynamisch therapeut in enkele sessies van je belemmerende overtuigingen af bent!

Heling en rust

Zelf heb ik jaren geworsteld met de gevolgen van een jeugd vol spanning en weinig aandacht.  Ik heb meerdere trajecten in de reguliere GGZ doorlopen en werd wanhopig van het feit dat ik niet verder kwam dan inzicht en het leren omgaan met de gevolgen van die jeugd. Het werken aan mezelf gebeurde tot 2016 steeds vanuit een ontevreden gevoel dat ik niet goed genoeg was.

Wat was ik blij verrast dat na de eerste sessie psychodynamische therapie ik al heling en rust kon ervaren! Eerst alleen voor mijn eigen welzijn, maar al snel was de ervaring dat ik ook bij medestudenten en leer cliënten deze technieken kon toepassen.  Het kunnen meehelpen en meebeleven van het inzichtelijk maken van de kern van iemands probleem en het laten voelen hoe het ook kan is een van de mooiste dingen die ik heb gedaan en nog doe.

Ik wilde dat ik jaren eerder met deze manier van werken in aanraking was gekomen! En wat een prachtige methodes die op verschillende manieren jouw persoonlijke situatie inzichtelijk maken en je de regie over je eigen leven in handen geeft.

Juist omdat ik veel levenservaring heb,  door de verschillende therapieën, het dynamische gezinsleven en vele jaren van leidinggeven in de reguliere gezondheidszorg, maakt dat ik oordeelloos en vol compassie met mensen kan werken.

Mensen die net als ik op zoek zijn naar een oplossing, niet alleen naar een luisterend oor, mensen die ervoor willen gaan en hun pijn onder ogen durven zien, die zullen met behulp van psychodynamische therapie meer uit het leven kunnen halen.

Hier neem ik je mee naar toe

Na zo’n 4 tot 8 sessies sta je al veel beter in verbinding met jezelf, je emoties en je persoonlijkheid. Je zult meer inzicht hebben over je familie en de regels die daar leidend zijn. Je voelt en begrijpt de signalen van je lichaam beter.

Je staat steviger in je schoenen en gelooft in jezelf. Hierdoor ben je ook in staat om echt contact te maken met de mensen om je heen. Je weet wat voor jou belangrijk is en bent in staat om je wensen en grenzen aan te geven.
Je bezit veerkracht en je durft het leven vol tegemoet  te treden.

Wil je ook meer uit je leven halen?

Neem contact op en ontdek hoe je weer in beweging komt.