Aanbod

Psychodynamische therapie helpt je met persoonlijke groei en ontwikkeling

Je krijgt inzicht in je blokkades en demonen, je begrijpt hun ontstaansgeschiedenis en weet hoe je hiermee kan leven. Met name het werken via het gevoel maakt dat we sneller de kern van het probleem raken. Dit veroorzaakt inzicht en heling. Hierdoor wordt je leven lichter, rijker, betekenisvoller.

Zo werkt psychodynamica

Doordat we bij de psychodynamische therapie zoveel verschillende technieken gebruiken om het probleem te benaderen is het zo effectief en geeft het een blijvend resultaat.

De technieken werken op verschillende niveaus; we werken veel via de beleving in je lichaam, er wordt naar jouw rol en positie in je familie gekeken en de psychologische benadering geeft inzicht in je gedachten en gedrag. Hierdoor ontstaat er beweging met nieuwe inzichten die leiden tot verwerking, heling en groei.

Je kan het leven, met al zijn aspecten beter aan, je kan ten volle leven!

{

Christel’s persoonlijke aandacht heeft ervoor gezorgd dat ik eindelijk echt naar de diepere lagen van het probleem durfde te kijken.

{

Deze vorm van therapie is veel effectiever omdat er via het gevoel gewerkt wordt.

{

Ik voelde me als homoseksuele man meteen veilig bij jou.

{

Ik voelde me gezien en er werd echt naar mij geluisterd.

{

Je bent eerder aan de beurt en zoekt je eigen therapeut uit.

Sessies

Wil je onderzoeken waarom je steeds terugvalt in oude patronen?  Misschien merk je dat je vertrouwde manier van reageren niet meer zo effectief is, of dat een negatief zelfbeeld of een oud trauma je in de weg zitten om verder te komen. Mijn manier van werken is zeer effectief en samen met jouw inzet vinden we de kern in 1 à 2 sessies. Ook onzekerheid, besluiteloosheid, moeite om voor je mening uit te komen kunnen aan de orde komen.

Vanuit die kern gaan we aan het werk waardoor zelfinzicht en heling op gang komen. Ik werk vanuit  psychologische-, lichamelijke- en systemische invalshoeken.  Hierdoor krijgt je een groter bewustzijn waardoor je persoonlijkheid meer in balans komt en neerslachtigheid en lusteloosheid plaatsmaken voor energie en levenslust. Mijn doel is om je te helpen bij het uitzetten van je eigen koers.

Afspreken voor deze  vorm van therapie?

Nadat je me benaderd hebt spreken we af in Het Coachhuis. Dit kan overdag en  ’s avonds op locatie Vondelpark in  Amsterdam. Overdag kan desgewenst ook op locatie  Kronenburg in Amstelveen afgesproken worden.

De kosten voor een consult van een uur zijn € 90.  Voor sessies die langer duren reken ik, in overleg, meer.  Indien je aanvullend verzekerd bent kan je een gedeelte van de kosten terugkrijgen, maar raadpleeg hiervoor altijd eerst je verzekering.

Het BTW tarief is 0%.  KvK-nummer: 77540298
Ik ben lid van de VBAG en RBCZ

 

Wil je ook meer uit je leven halen?

Neem contact op
en ontdek hoe je weer in beweging komt.